Jdi na obsah Jdi na menu

 Mapa mládežnických družstev chlapců

Výchova dívčí či chlapecké mládeže v našem oddíle

Přesto, že má výchova mládeže v našem oddíle dlouhou tradici od roku 2005 již mládež nemá. V současné době se snažíme tuto tradici obnovit avšak zatím nemáme trenéry. Věřím, že se nám podaří nakonec nějaké najít přesto vyzíváme rodiče dětí na Praze 8 a přilehlích částí Prahy pokud máte zájem o to, aby vaše dítě trénovalo volejbal právě u nás pomožte nám trenéry najít. Často se najde člověk, který děti trénuje právě mezi rodiči dětí. Pokud máte zájem ozvěte se, čím dřív tím lépe. Práce s dětmi samozřejmě bude placena. Předpokládáme, že by jsme provedli nábor dětí nejpozději v září 2008, ale vše závisí právě na tom zda seženeme trenéry pro tyto děti.

V poslední době mě kontaktují rodiče s tím že by rádi, aby jejich dítě chodilo na volejbal, ale oddíly které se trénování mládeže zabývají jsou pro ně příliš daleko a to i oddíly jako je třeba SK Kometa, která trénuje na Praze 8 a dokonce její chlapecké oddíly trénují na jaře a na podzim na našich kurtech.

Prosíme rodiče dětí se zájmem začít trénovat u nás, aby mne poslali na sebe kontakt nebo mi zavolali v případě, že se nám podaří obnovit výchovu mládeže budeme vás kontaktovat.      

 

předseda oddílu Martin Kroh, pratonda@email.cz, 604428100

Zde můžete vyjádřit svůj názor k některým myšlenkám týkajícím se SK Meteor

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pratonda - Komplikace s trenérkou dívčí přípravky

29. 2. 2008 16:26

Bohužel ze zdravotních důvodů nám odřekla spolupráci trenérka pro chystanou dívčí přípravku, nemusím říkat že je to samozřejmě komplikace která může zhatit naší snahu opět rozject mládež pro SK Meteor Praha. Jsme tedy opět na začátku, vyzývám proto: pokud máte zájem stát se trenérem (kou) volejbalu mladeže SK Meteor Praha máte jedinečnou šanci. Již dříve jsem avízoval že tato práce pro oddíl bude finančně ohodnocena. Doufám že se najde člověk který by to vzal abychom nemuseli ustoupit od svého záměru obnovit mládež.

Pratonda - dívčí přípravka

14. 2. 2008 13:20

Vzhledem k událostem v poslední době vše spěje k tomu, že v září 2008 bude SK Meteor Praha pořádat nábor dívek do volejbalové přípravky. Pokud máte zájem o přihlášení vaší dcery do našeho oddílu již teď nás můžete kontaktovat. Více informací bude následovat.