Jdi na obsah Jdi na menu

Školní kroužek - ZŠ Na Balabence

Ve spolupráci se ZŠ Na Balabence otvíráme školní kroužek míčových her. Kroužek bude probíhat v tělocvičně ZŠ a to ve čtvrtek od 15:00 do 16:15. Nábor probíhá celoročně. Nové děti mohou přijít i na jakýkoli náš trénink. Začínáme od října. Děti budou pod vedením některého z našich trenérů. Náplní kroužku bude seznámení se s různými míčovými sporty a různé míčové hry. Šikovné děti pak dále budou mít možnost více rozvíjet svůj talent v našich volejbalových družsvech. Vše probíhá zábavnou formou. Po dohodě se školní družinou a rodiči je možné děti vyzvednout v družině.

Příhláška ke stažení je ZDE.

Určeno pro děti 1. až 3. třída. Pro starší a šikovné děti máme tréninky, přípravky, minivolejbalu, ml.žáků a žákyň a starších žákyň více ZDE

Platba čl. a odd. příspěvků je 600Kč na pololetí (září - leden, únor - květen).

V červnu a září mohou děti z míčových kroužků zdarma navštěvovat naše tréninky na našich kurtech.

Příspěvky se hradí na účet SK Meteor Praha č. 212149309/0800 do 15.10. a 15.2.. Jako variabilní symbol uveďte rodné číslo dítěte a do poznámky napište: příspěvky volejbal „jméno a příjmení dítěte“.

Trenéři:

trenérské obsazení najdete ZDE.

Zaměření:

Seznámení s fungováním a pravidly sportovního kolektivu. Získání základních návyků spojených s míčovým sportem. Vše probíhá zábavnou formou.