Jdi na obsah Jdi na menu

ČVS - Asociace beachvolejbalu zve na Prague Open

7. 5. 2008

 Nenechte si ujít světový špičkový beachvolejbal, vstup je zdarma!

Vážení přátelé volejbalu a beachvolejbalu zvlášť,

 
 
Český volejbalový svaz – Asociace beachvolejbalu Vás zve na jedinečnou akci, kterou společně s agenturou Česká sportovní a Mezinárodní volejbalovou federací FIVB pořádá – na Prague Open, turnaj Světové série kategorie mužů v Praze v beachvolejbale. Turnaj se uskuteční ve dnech 7. - 11. května 2008 v Praze na Štvanici. 
 
Proč přijít? Výsledky se započítávají do kvalifikace o účast na olympijských hrách v Pekingu. Prakticky nikdo ještě nemá účast na hrách zajištěnou, čemuž odpovídá i zájem o turnaj, na seznamu přihlášených již figurují největší jména současného světového beachvolejbalu.
 
Fandit ale budete moci také zástupcům českého plážového volejbalu. Díky pořadatelství se v hlavní soutěži představí hned dva české páry. Budou jimi dvojice Přemysl Kubala – Jaroslav Pavlas a Petr Beneš – Martin Tichý. Další čeští zástupci budou ještě o místo v hlavní soutěži bojovat v kvalifikaci.
 
Turnaj bude zahájen kvalifikací ve středu 7. května v 8:30, které se zúčastní 64 dvojic. Ve čtvrtek 8. května v 9:00 odstartuje hlavní soutěž, ve které se představí 32 nejlepších dvojic světa. Hlavní soutěž se bude hrát klasickým systémem na dvě porážky. Závěrečná fáze turnaje bude na programu o víkendu. V sobotu od 9:00 se postupně odehrají čtyři zápasy, ve kterých se bude hrát o účast v semifinále. Semifinálové duely pak přijdou na řadu v 16:00 a v 17:00. Turnaj vyvrcholí v neděli ve 13:30 utkáním o třetí místo a v 15 hod. velkým finále.
 
Na nedělní den připravujeme zajištění dopravy pro zájemce z řad volejbalistů ze všech regionů ČR (kromě Prahy a Středočeského kraje). Každý kraj dostane prostřednictvím KVS ČVS – zmocněnce pro beachvolejbal 50 volných jízdenek Českých drah pro dopravu do Prahy a zpět. Pokud bude zájemců více, můžeme podle zájmů zorganizovat přepravu dalších cca 50 fanoušků autobusem, které by byly vypraveny z krajských měst. Prosíme proto zmocněnce pro beachvolejbal v jednotlivých krajích, aby zjistili, jaký zájem v jejich regionech o Prague Open je, a aby mailem oznámili počty účastníků nejpozději do pátku 11. 4. na sekretariát ABV Kláře Pejčochové (email: pejcochova@cvf.cz ).
 
České dráhy, které jsou jedním z hlavních sponzorů Prague Open 2008, také nabízejí pro širokou sportovní veřejnost 50% slevu jízdného v neomezeném počtu. Praxe bude taková, že zájemci si zakoupí pouze jízdenku do Prahy, kde přímo v areálu turnaje bude kancelář Českých drah, kde jim bude tato jízdenka orazítkována jako zpáteční.
Dále se můžete těšit například na zápasy celebrit a významných osobností v beachvolejbale nebo beachovém tenisu, na vystoupení známých kapel a na nejrůznější soutěže pro diváky.
 
Těšíme se na Vaši účast a věříme, že se budete výborně bavit a vytvoříte báječnou atmosféru.
 
 
 

                                                                                       Asociace beachvolejbalu ČVS

 

Oficiální plakát mezinárodního beachvolejbalového turnaje mužů