Jdi na obsah Jdi na menu

Meteorské Ženy A jsou třetí nejlepší v Praze

2. 4. 2009

 

Obrazek

ObrazekVčera ve 20:30 v Suchdole nastoupilo naše ženské áčko k poslednímu zápasu pražkého přeboru 2008/9 a soupeřem jim nebyl nikdo jiný něž již jistý vítěz celé soutěže ČZU Praha.

Zatímco vítěz a druhý v pořadí Olymp již měl své jisté naše holky, které se víceméně celou soutěž držely na třetí pozici po zápasech s Kobylisama s Střešovicema kdy zbytečně ztratily body se slabším soupeřem teď musely ještě zabojovat a pro jistotu si pojistit medaile vítězstvím. Na třetí příčku se totiž dotahoval nováček Obrazeksoutěže Kyje ty hrály ve stejný den jen o hodinu dřív se Stížkovem a pokud bysi chtěli zachovat naději na medaile musely by vyhrát. Chvíli před začátkem zápasu v hale ČZU, ale přišla zpráva, že Střížkov Kyje porazil takže bylo jasné že medaile získájí děvčata Meteoru.        

Zápas i přes již jisté třetí místo holky nepodcenily a od prvního okamžiku na nich bylo jasně vidět, že se volejbalem opravdu baví. Přes vyrovnaný průběh všech setů v týmu vládla pohoda a holky rozdávaly úsměvy na všechny strany. Našim zlobil trochu příjem Obrazektakže na útoku byly zaměstnávány hlavně smečařky z hlavního kůlu. Oba týmy bojovaly o každý balón takže nebyla nouze ani o obětavé zákroky v poli. Meteor přestože jak jsem již řekl zápas byl vyrovnaný stále o nějaký ten bodík vedl a řekl bych, že to měly po celou dobu holky pod kontrolou. Zápas nakonec vyhrály čistě 3:0 když první set skončil 25:22 druhý 25:23 a třetí 25:20.

Po dohrání následovalo předávání diplomů a medailí. Toho se ujal Z. Pfeifer delegovaný PVS nejdříve předal diplom a pak i dekoroval naše hráčky Obrazekmedailemy za třetí místo pak došlo na předání diplomu a medailí vítězi. Následovalo společné fotografování. 

I když to vše končilo kolem čtvrt na jedenáct rozhodně jsem nelitoval, že jsem se přišel konečně taky podívat jak to ty naše holky hrajou. Nejvíc jsem jim záviděl tu pohodu na hřišti jó taková kdyby panovala i chlapských družstvech to by se jinak hrálo ...

 

 

PS: Nafotil jsem pár fotek a taky natočil něco na kameru tak až budu mít trochu času zveřejním něco z toho na webu.  Fotky jsou trochu tmavé a rozmazané  asi si budu muset pořídit lepší foťák !!!

 

Náhledy fotografií ze složky ČZUxMETEOR A

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Šťovík - :-)

3. 4. 2009 9:10

ŽE BY SE Z NÁS NA STARÁ KOLENA STALY VOLEJBALISTKY :-)

Tímto náš letošní úspěch nekončí. Máme možnost účastnit se baráže o 2. ligu.

Tauchyno - Gratulace

2. 4. 2009 13:57

Velka gratulace!! Hlavne velkymu blokari/smecari Stovikovi! Vim, o cem ten pan redaktor pise - neskutecna pohoda na hristi :-).

Šťovík - My Vám ty medaile přivezeme :-)

2. 4. 2009 13:45