Jdi na obsah Jdi na menu

Opravy a přípravy kurtů před sezonou.

17. 4. 2008

Poměrně rychle se blíží začátek jarních soutěží a tak se rozběhli práce na našich antukových kurtech a areálu vůbec. Brigády na kurtech už májí za sebou družstva mužů a rekreačky. Zbývá ještě udělat brigádu na kurtě číslo 7, kde je potřeba se zbavit narostlé trávy a vůbec dlouho zanedbávaný kurt dát dohromady.

Do práce se již pustil i Řezňa. Uválcoval již kurty 1.,2.,5 a 6. Na zbylé kurty 3.a 4. se chystá o víkendu. Promazal také napínáky a shrabal listí. 

S Čézou jsme vyměnili již rozpadlá zadní dvířka kurtů 5.,6.a 1.,2.. Za přispění mužů B jsme vyměnili některá zničená pletiva no a s chlapama z áčka jsme zase konečně přidělali pletiva na kurtě číslo 1.. Bohužel se to nestihlo natřít, jak jsem původně zamýšlel, než se to tam přidělá. Holt se to bude muset natřít až bude lepší počasí. Táké jsem v průběhu tohoto týdne začal opět za podpory Čézy opravovat pletiva na kurtě č. 7 a přidělal oka na zavěšení stíníci plachty s reklamou na kurtě č. 1.

Přesto přezevšechno je pořád co dělat. Rád bych ještě na pánských záchodech přidělal dva pisoáry  a také je nutné opravit připojení elektriky k rozhlasu protože nám opět někdo ukopl a ukradl kus kabelu.   

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář