Jdi na obsah Jdi na menu

Svou brigádu na volejbalových hřištích už absolvovalo i chlapské Béčko.

8. 4. 2008

Včera i přes nepřízeň počasí se muži B sešli k jarní brigádě. Část borců se vrhla tradičně na úklid klubovny a šatny (zejména ti kterým se nechtělo ven do zimy no a taky byl přeci fotbal i když to co předvedla Slávie asi za to koukání ani nestálo) a zbytek upravil hřiště č. 2.

Původně jsme měli udělat i kurt číslo 5, ale k tomu se dobrovolně přihlásil Řezňa. Asi nám moc nevěřil jak to uděláme, ale to už je jeho věc. Dobrovolnosti se meze nekladou. No nám jsem místo hřiště číslo 5. vymyslel jinou práci. Vyměnili jsme a opravili dle možností pletiva na kurtech č. 1,2,3 a 4. Vyměnili jsme zejména ty části jež neplnily již svoji funkci protože byly děravé jako cedník.

Na brigádě se taky ukázal Fidlas, kterého jsme od podzimu neviděli a Boris jež učasti na tréninkách přes zimu taky moc nedal. Komentoval to slovy : Já byl hrozně nemocnej, měl jsem snad všechny nemoci co jdou. Samozřejmě se účast těchto borců neobešla bez jízlívých poznámek k jejich docházce.

Přesto že účast nebyla malá, někteří (většinou pro nemoc) chyběli. Paradoxně nás tím i potěšili protože tak přispějí do naší kasy.         

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář