Jdi na obsah Jdi na menu

Memoriál J.Heinla 2009 - komentář a výsledky

8. 10. 2009

ObrazekV sobotu 3.10. se sešlo na Meteoru 17 družstev, aby se utkalo o putovní pohár J.Heinla a ukončilo tak poslední akcí venkovní sezónu 2009. Ač už byl už říjen počasí nám vyšlo skvěle. Snad ty mraky, jak říkal Libor, rozehnaly číňani raketama nebo nám píchnul nahoře Jirka jisté je, že takovehle počasí nám vyhovovalo. 

Funkce ředitele turnaje se ujal Zděněk Míka za což mu patří velký dík protože by to sám Libor sotva zvládal. 17 družstev už je přeci jenom pořádná kupa lidí a spousta Obrazekstarostí s organizací. 

V loňském roce pohár vyhrálo družstvo "Pohoda", složené převážně z lidí z našeho áčka mužů a žen. Letos nakonec po dlouhých bojích vybojoval výtězství v turnaji tým "Švédské šestky". Opět tvořené z velké části hráči a hráčkami z našich týmů a podpořené Milánkem. Na druhém místě skončila "Bílá nemoc" a na třetím místě "Hočo Počo". Čtvtý tým byla "Pohoda" v jiném složení než loni tentokrát s mojí maličkostí a s mými spoluhráči z mužů B a hezčí polovičku týmu tvořily Zuzka, Lora a ObrazekMaruška. První dvě jmenované opět z žen A. Další pořadí už si bohužel nepamatuji možná ho doplním příště v každém případě o to stejně nešlo, chtěli jsem si zahrát dobrý kamarádský volejbal a to pevně doufám také vyšlo.

Po turnaji proběhlo vyhlášení v místní restauraci. I přes již pozdní hodinu tentokrát zůstali na vyhlašování snad všichni takže jsme se ani do hospody pořádně nevešli. Libor ceny pojal již tradičně tak, aby se na každého dostalo. V průběhu večera nesměla chybět ani tombola a hodnotné ceny.       

 

Náhledy fotografií ze složky Memoriál J.Heinla 2009

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář