Jdi na obsah Jdi na menu

Meteorské šestky - výsledky, komentář, fotky videa

27. 4. 2008

 

volejbalový turnaj mužů :

1. ECOS

2. Bílá nemoc

3. TJ Spoje

volejbalový turnaj žen :

1. Sokol Smíchov

2. Sokol Vysočany

3. Sokol Kbely

 

Kompletní výsledky obou turnajů naleznete v tabulkách zde.

 

Volejbalové turnaje žen a mužů "Meteorské šestky"

 

ObrazekV sobotu 26.4.2008 se na našich volejbalových kurtech pořádaly dva turnaje - šestkový volejbalový turnaj žen a šestkový volejbalový turnaj mužů. Zvány byly týmy 3. a 4. třídy. Turnaj byl pořádán SK Meteor muži B ve spolupráci s ženami B. Přes rozmary počasí v předchozích dnech se nad námi matka příroda smilovala a nadělila nám pro sport velmi dobré podmínky. Obrazek

 

 

Na Meteoru se sešlo 24 volejbalových mančaftů z toho 12 bylo ženských a 12 chlapských. Celkem se tedy turnaje zúčastnilo  zhruba 150  volejbalistů. Na šesti antukových volejbalových kurtech se sehrálo 68 zápasů z toho každé družstvo hrálo zápasů pět. Hrát se začalo už v 8:30 a dohráno bylo kolem 18:30.

 

Do turnaje mužů se přihlásila tato družstva :Obrazek

  1. SK Meteor Praha B
  2. Rapid
  3. Sokol Vysočany C
  4. Bohnice B
  5. Sokol Jinonice A
  6. Sokol Jinonice B
  7. ECOS
  8. TJ Spoje
  9. Bílá nemoc
  10. TJ Břevnov 
  11. Sokolíci
  12. Slavoj Hloubětín

 

Rozlosování do skupin :

 skupina A  skupina B  skupina C 
 SK Meteor Praha B Jinonice A   Jinonice B
 TJ Spoje TJ Břevnov   ECOS
 Rapid  Vysočany C  Sokolíci
 Sokol Bohnice B  Bílá nemoc  Slavoj Hloubětín

 

Do turnaje žen se přihlásila tato družstva :Obrazek

  1. SK Meteor Praha B
  2. Orion Modřany
  3. Sokol Řepy
  4. Sokol Kbely
  5. Sokol Vysočany
  6. Sokol Jinonice
  7. Sokol Smíchov
  8. Vršovice B
  9. TJ Spoje
  10. Tatran Střešovice
  11. TJ Uhřiněves
  12. Horní Počernice

 

Rozlosování do skupin : 

 skupina A  skupina B  skupina C
 SK Meteor Praha B  Orion Modřany  Vršovice B
 Sokol Kbely  Sokol Jinonice  TJ Spoje
 Tatran Střešovice  Sokol Vysočany  Sokol Smíchov
 Horní Počernice  TJ Uhřiněves  Sokol Řepy

 

 

 

 

 

 ObrazekV mužské kategorii na konec zvítězilo družstvo ECOS a v ženské Sokol Smíchov na druhých pozicích se umístila družstva Bílá nemoc (muži) a Sokol Vysočany (ženy). Třetí příčky obsadily týmy TJ Spoje (muži) a Sokol Kbely (ženy). Družstva SK Meteor se nakonec musela spokojit se 6. místem (muži) a s 8. místem (ženy). Podstatné však v tomto turnaji nebylo vyhrát, ale dobře si zahrát a prověřit síly před začátkem jarní části soutěží.

 

ObrazekNa závěr turnaje byly vyhlášeny výsledky a většina týmů se dočkala i hodnotných cen. Zde bych opět rád připoměl a i poděkoval firmě Kasa.cz s.r.o., která provozuje internetový obchod KASA.cz, za to,že nám na volejbalové balóny Gala BV5011S dala slevu a díky ním jsme tyto volejbalové míče mohli zahrnout do cen.

Přes náročnost přípravy a organizace turnaje s tak velkou učastí proběhlo vše bez problémů. Snad jediné co pokazilo celkový dobrý dojem bylo to, že se nenašel jeden balon, který se ztratil ženskému týmu Orion po tom co si ho půjčili od nich chlapi z Bílé nemoci. Nechci říkat to ošklivé slovo "ukradl" protože se přeci mezi kamarády a za své kamarády považuji všechny volejbalisty se přece nekrade. Věřím, že ho někdo odnesl omylem a až to zjistí balon vrátí mě na Meteor a já ho pak předám Obrazekmajiteli. Pravdou je, že se chlapi s Bílé nemoci k věci postavili čelem a místo ztraceného balonu, který si od holek půjčili jim dali zbrusu nový balón, který vyhráli v našem turnaji. Přesto si myslím, že by se ztracený míč měl najít a vrátit se. Poctivému nálezci děkuji.

Po vyhlášení a ukončení turnaje byla zamluvena restaurace přímo v areálu. Bohužel většina družstev se po turnaji nezdržela takže oslava turnaje proběhla za zvuku kytar a zpěvu, v komorní atmosféře těch největších "držáků" (zbylo nás asi deset) v restauraci a posléze v naší klubovně.

Všem účastníkům a spolu organizátorů ( především Ivaně Veselé ) moc děkuji a věřím, že se brzy sejdeme na další podobné akci.    

(Pratonda)

 

Video : Bohnice x Rapid

 

Video : Ženy

 

Video : Meteor x Bohnice

 

 

 

 

Zde na stránkách ženského B týmu Horních Počernic nejdete další fotky z tohoto turnaje. 

Výsledky, fotky a videa z turnaje budou průběžně doplněny během několika málo dní. Prosím ještě ty co nafotili nějaké zajímavé vlastní fotky, aby nebyli hamouni a rozdělili se o ně. můžete mi je poslat na pratonda@email.cz. Děkuji  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Lenka Malinkovičová - Tj Sokol Řepy - Poděkování + přání

29. 4. 2008 9:16

Chtěla bych touto cestou poděkovat organizátorům za uspořádání velice zdařilé sportovní akce. Po měsícíh strávených v tělocvičnách to byla pro mnohé z nás první příležitost "vyzkoušet" si hru pod širým nebem. Všem bych chtěla na závěr popřát hodně úspěchů v soutěžích a zase někdy AHOJ. Díky.

Ivana Veselá - díky díky díky

29. 4. 2008 8:46

I já se musím přidat k Martinovi - chci moc poděkovat všem co přišli!! Vyzkoušeli jsme si, co to znamená, dát dohromady 24 týmů ! Nebylo to úplně jednoduché.. Moc nám pomohlo to, že všechny týmy dodržely stanovená pravidla, začalo se opravdu hrát dle plánovaných časů a né jak je většinou mezi volejbalisty populární, přijít o hodinu později. Všechna družstva se chovala velice přátelsky, věřím, že většina z nás našla nové kamarády, s kterými se příště ráda potká na dalším turnaji !! Těším se zase někdy ahoj Ivana