Jdi na obsah Jdi na menu

Meteorské šestky 2012 - Výsledky, komentář, fotky

26. 4. 2012

V sobotu 21.4.2012 jsme se v opravdu hojném počtu celkem 38 družstev (20 ženských, 18 chlapských) sešli na našich kurtech, aby jsme tradičními volejbalovými turnaji zahájili venkovní sezónu. Vzhledem k průběhu počasí v dubnu nám v sobotu počasí nečekaně přálo. Turnaj proběhl ve standartní přátelské atmosféře, restaurace fungoval jak má celkově vydařený sportovně - společenský den.

V mužském turnaji se nakonec stalo výtězem družstvo Panda, které ve finále porazilo tým Hočo Počo. Na třetím místě skončili kluci z Bílé Nemoci a čtvrté byly Přírodní vědy. Dále pátý Letov,  šestý Meteor A, sedmý Bulhaři, osmý Modřany A. Další účastníci volejbalového klání byla družstva Astra, Meteor B, Meteor D, Avia, Jinonice A a B, Ecos, MFF C, TJ Břevnov, Malešice. Každé družstvo jež vydrželo až do vyhlášení získalo nějakou cenu mezi cenami byly např. sada triček s nápisem TRIKO4U, dárkové poukazy na masáže v nově otevřených masážích na Meteoru.

V ženské kategorii se vítězem stalo družstvo Bacardi druhé bylo družstvo Modřan, třetí místo vybojovaly holky ze Střešovic, bramborová medaile zbyla na Vysočany, páté družstvo byly Nusle, na šestém Meteor B, dále Iuridica a osmé Savo.

Po vyhlášení výsledků se dále pokračovalo v místní restauraci za zpěvu a doprovodu kytary. Největši vytrvalci se pak kolem půlnoci přesunuli do naší klubovny. Akce trvala až do raních hodin. Všem účastníkům děkuji a těším se že se potkáme na nějaké další akci. Nejbližší turnaje na Metráku jsou: smíšený turnaj 3+3 5.5.2012, 2chlapy+ 4holky 12.5.2012 a někdy na přelomu července a srpna Meteor OPEN 4+2.