Jdi na obsah Jdi na menu

zápas M4D - SK Meteor Praha B x TJ Slovan Bohnice B

16. 6. 2008

Informace o mistrovském volejbalovém zápase.

soutěž :  4.třída mužů

skupina : M4D

místo konání : volejbalové kurty SK Meteor Praha, U Meteoru 29/37, Praha 8 - Libeň  

dne : 16.6.2008 (předehrávka zápasu z 23.6.2008)

domácí : SK Meteor Praha B

hosté : TJ Slovan Bohnice B

výsledek : 3:2

  1.set  2.set  3.set  4.set  5.set  sety  body
 SK Meteor Praha B  25  28  19  18  15  3  105
 TJ Slovan Bohnice B  18  26  25  25  12  2  106

sestava domácí : Antoš, Bejšovec, Bulatkin, Filipský, Jungmann, Orlowski, Vrbický, Wellemín, Kopecký

sestava hosté : Batěk, Brabec, Bursa, Bastl, Lhoták, Klouda, Maťátko, Mandík, Vetengl, Vološín, Trtík

komentář domácích :

Huráááá !!!

ObrazekTak jsme se konečně dočkali zase výtězství. Pravda museli jsme sáhnout hluboko do rezerv oddílu a vytáhnout žolíka v podobě "Řezni". Předcházela tomu "vysoká diplomacie" z mé strany, nebylo jednoduché ho přesvědčit se nechat napsat na soupisku, ale nakonec asi zvítězila jeho chuť si po letech zase zahrát "mistrák". 

ObrazekBohnicím jsme měli co vracet. Na prohru 0:3 u nich v květnu se jen tak zapomenout nedalo, respektive na to co jsme tam předvedli. Sice jsem to neviděl, ale z vyprávění mi to úplně stačilo. 

První set probíhal celkem v pohodě, celou dobu jsme o pár bodů vedli a chlapi na hřišti se sportem celkem i bavili. Sem tam ulítla nějaká ta náhra, ale jinak to probíhalo Obrazekv klidu bez větších kiksů. Druhý set vypadal podobně i když jsme si ho trochu zbytečně zdramatizovali tím, že jsme nechali soupeře v koncovce ztáhnout na 23:23 a pak ho nakonec se štěstím museli vybojovat 28:26. No a jak to bývá pod heslem "každý chvilku tahá pilku" třetí set se vyvíjel příznivěji pro Slovan. Z našich tváří v průběhu třetího setu vymizel trochu usměv a přestalo se nám trochu dařit na útoku. Naopak soupeř neustále ometal Obrazeknaše bloky jak se dalo. Třetí set jsme tak prdli 19:25. Do čtvrtého setu nastoupil na náhru místo Karla Fanda. Pravda moc se mu hrát nechtělo, ale šel. Ani změna na náhře příliš nepřispěla k lepším výsledkům a jak se chýlil čtvrtý set ke konci už jsem o našem výtězství začal pochybovat. Čtvrtý set tedy získal soupeř 25:18 a srovnal tak stav setů na 2:2. Rozhodnout tedy měl teibreak. Do toho jsme nastoupili opět se změnou na náhře - Obrazeknahrávat šel Filip. Už od půlky čtvrtého setu poprchávalo takže se podmínky na hřišti zhoršovali. Začátek páteho setu nám vyšel. Točili jsme asi za stavu 8:6 a náskok i nadále zvyšovali až na 11: 6. Pak přišla opět chvíle soupeře. Během chvilky bylo srovnáno na 11:11. Vzali jsme si time, aby jsme přetrhli šňůru soupeře a trochu se srovnali. Nakonec jsme to přeci jenom vyhráli 15:12.            

komentář hostů :

statistika vzájemných zápasů : ZDE

fotky : Fotky ze zápasu najdete ve fotoalbu.

video : 

 

Náhledy fotografií ze složky Muži B - zápasy

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář