Jdi na obsah Jdi na menu

zápas M4D 2008/09 - SK Meteor Praha B x SK Rapid Praha

1. 9. 2008

Hrajeme v nových trikách s potiskem od triko4u.cz .

 Obrazek

Informace o mistrovském volejbalovém zápase.

soutěž :  4.třída mužů

skupina : M4D

místo konání : volejbalové kurty SK Meteor Praha, U Meteoru 29/37, Praha 8 - Libeň  

dne : 1.9.2008

domácí : SK Meteor Praha B

Obrazek

hosté : SK Rapid Praha

výsledek : 3:0

  1.set  2.set  3.set  4.set  5.set  sety  body
 SK Meteor Praha B  25  25  27      3  77
 SK Rapid Praha  23  15  25      0  63

sestava domácí : Bejšovec, Filipský, Jungmann, Novák, Kopecký J. Kopecký P. Gryc, Kroh, Wellemín, Orlowski, Pospíšil

sestava hosté : Pejčoch, Šilhavý, Hajžman, Jarkovský, Pejsar, Sommer, Král

komentář domácích :

Tak a první výtězství je doma

ObrazekS novými posilami a v nových dresech od Triko4u.cz nastoupilo naše družstvo do prvního zápasu. Jak už to bývá sešlo se nás jako much, dokonce dorazil i Boris a přišel se na nás podívat i Fricek. 

Po otřesném výkonu na jaře jsme přes prázdniny posílili hned o Obrazekněkolik hráčů. Na postu nahravače nastoupil nově P. Kopecký "Sadam", na blok pak nejmladší posila A. Gryc a do posledního setu nastoupila i naše posila z posledních zápasů jara J.Kopecký "Řezňa". Adam se se Sadamem viděli poprve v životě takže souhra na útoku středem ještě nebyla ideální, ale jinak díky posilám to byla rozhodně oproti jaru velká změna.

ObrazekVzhledem k tomu, že nedorazil na zápas rozhodčí se pískání ujal Fanda. Jeho výkony se neobešli bez poznámek soupeře. Padla i sem tam ostrá slova, ale podle mne pískal dobře ať si říká kdo chce co chce. 

První set jsme hráli bodově vyrovnaný mač, přesto si troufám řící, že jsme měli hru pod kontrolou Obrazeka soupeře k ničemu vážnějšímu nepustili a vyhráli jsme ho 25:23 za 25 minut. 

Po výměně třech borců na hřišti jsme se pustili do setu druhého. Ten měl o ponzání jednoznačnější průběh a skončil  25:15 po 20 minutách.

Do třetího setu opět střidali asi tři borci. A i přes již trochu uvolněnější náladu na hřišti způsobenou tím, že Obrazeknás ten volejbal po dlouhy době opět bavil, jsme nakonec se dotáhli do zdarného konce v těsné koncovce 27:25.

Posílení na bloku a náhře rozhodně proměnilo náš celkový výkon a do šatny jsme odcházeli ve velmi dobré náladě a to i ti co si zahráli třeba jen jeden set. Ke skvělému výkonu se vyhecoval i Fidlas, kterého nikdo nemohl poznat. Težko říct zda to bylo náhrou nebo zda ho do hry hnaly zástupy nadržených hráčů na hru za lajnou. Nebo to byly ty již zmiňované nové dresy od Triko4u.cz, které svou novotou svítily na hřišti.   

 

 

(Pratonda)               

komentář hostů :


 

 

statistika vzájemných zápasů : ZDE

fotky :

video : 

 

Náhledy fotografií ze složky Muži B - zápasy 2008/09

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář