Jdi na obsah Jdi na menu

zápas M4D 2008/09 - SK Meteor Praha B x TJ Slavoj Hloubětín

27. 4. 2009

Hrajeme v nových trikách s potiskem od triko4u.cz .

 Obrazek

Informace o mistrovském volejbalovém zápase.

soutěž :  4.třída mužů

skupina : M4D

místo konání : volejbalové kurty SK Meteor Praha, U Meteoru 29/37, Praha 8 - Libeň  

dne : 27.4.2008 (odložený zápas z podzimu)

domácí : SK Meteor Praha B

Obrazek

foto září 2008 

 

hosté : TJ Slavoj Hloubětín

výsledek : 1:3

  1.set  2.set  3.set  4.set  5.set  sety  body
 SK Meteor Praha B  16  23  25  23    1  87
 TJ Slavoj Hloubětín  25  25  18  25    3  93

sestava domácí : Kopecký J. Kopecký P., Kroh, Wellemín, Kupka, Roubíček, Pavlásek, Jungmann, Bejšovec

sestava hosté : Pražák, Kratochvíl, Knopp, Vejdovský, Plzenský, Robovský, Velek, Moc, Rohel

komentář domácích :

Sezónu jsme měli začít odloženým zápasem s lídrem tabulky Slavojem Hloubětím. Již v sobotu na turnaji jsme s nimi neúspěšně změřili síly, přesto jsme aspoň trochu věřili, že to pondělí bude jinak. 

Ještě před turnajem jsme uvažovali o tom kdo nastoupí do zápasu v základní šestce a už v průběhu turnaje se sestava začala rýsovat bohužel pro nás né proto, že by jsme se tak předvedli, ale proto že začali odpadat někteří borci na které jsme sázeli. Míra skončil s bolavými zády na pohotovosti a na práškách a injekcích takže sotva chodil a to jsme na něj nejvíc sázeli. Jirka Novák ten se kvůli zádům pro jistotu ani na turnaj a první zápas nedostavil vůbec. Radek se omluvil s pondělního zápasu (původně neměl být ani Michal, ale toho jsem nakonec přesvědčil, aby dorazil a snad toho nelitoval). Posledním kdo se omluvil kvůli bolavým zádům byl Filip. Asi nás postihla nějaká epidemie bolavých zad !!! Nakonec jsme byli rádi, že jsme ukecali Řezňu a přišel nás podpořit i Karel Jungmann. 

Už před zápasem mě pobavili chlapi z Hloubětína tím, že měli starost zda máme všechny nové hráče na soupisce (licenční poplatky jsem totiž za ně platil na poslední chvíli takže byli na soupice vidět až odpoledne). Znamenalo to, že přeci jenom si výhrou s náma nebyli zas tak jistí a nechtěli podcenit přípravu 

Do prvního setu jsme nastoupili : Sadám - náhra, Karel a Michal - blok, Řezňa a Kuba - smeč no a na mě zbylo účko. Nezávidihodnou pozici za stolkem zápisu obsadil Welda. No a za pěkného větrného počasí jsme se do nich pustili.

První set a vlastně celý zápas se nesl hodně chybami na útoku (na obou stranách). Chvíli nám trvalo než jsme pochopili, že bude lepší jim to pujčit než to zapařit do půli sítě. Sem tam jsme si nerozuměli v poli, ale na první ostrý zápas v nové sestavě to nebylo tak hrozný. Překvapivě jsme celkem dobře přijímali až z toho byl Sadám překvapenej a komentoval to slovy tak na tréninku nepříjmem pomalu ani do trojky a najednou to mám nalepený na síti. Trochu víc jsem čekal od Řezni - aspoň z mého pohledu to byl slabý výkon, ale buďme rádi, že nastoupil. Kuba hlavně na začátku prvního setu se trochu trápil na smeči a chytil se v podstatě až někdy ke konci zápasu. Já v prvním setu na účku a pak po prohození s Řezňou na smeči taky zrovna neexceloval jestli jsme ranou složil 1 dva balóny tak to bylo hodně vyšlo mi pár ulití, ale v posledním setu už mi došli baterky a byl jsem na útoku bezzubej. V duchu jsem si přál, aby tu byl ten Radek a vystřídal mě. Při pohledu na střídačku mi však bylo jasný, že to budu muset dohrát. Vytáhnou studenýho Weldu od zápisu by nebylo řešení krom toho by se asi trápil víc než já a studený Karel za lainou taky nevypadal, že by to chtěl dohrát za mě. Snad jediný kdo párkát pěkně zaútočil byl Michal středem, ale bohužel jak na potvoru mu to zrovna přestalo chodit koncem čtvrtého setu kdy to potřebovalo složit a já už byl na síti spíš do počtu. Závěrem co dodat, prohráli jsme zaslouženě 1:3 po vyrovnaných setech a nezvládnutých koncovkách. Nadruhou stranu mě ten sport bavil a měl jsem pocit, že snad to tak necítím jen já. Nezbívá doufat, že na příští zápasy se sejdem v hojnějším počtu.   

PS: Úplně bych zapoměl pískat nás přišel Vašek Horáček, už starší pán s mnoha rozhodcovskými zkušenostmi. Pár sporných balónů zapískal pro soupeře a protože se mu Sadám trochu nevíbíravím způsobem pokoušel radit. Nenechal si to Vašek líbit a Sadám si vysloužil napomenutí. Vítej do klubu Sadáme !!!!                   

(Pratonda)               

komentář hostů :

statistika vzájemných zápasů :

fotky :

video : 

 

Náhledy fotografií ze složky Muži B - zápasy 2008/09

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ivan Kratochvíl - komentář hostů

28. 4. 2009 14:33

Loňské jaro jsme nezvládli a znamenalo to pád ze 3 .třídy. O to víc jsme byli na podzim natěšený, že je to jenom na rok, zvlášť, když jsme se posílili o dva bombery. Už začátek soutěže nás ale vyvedl z omylu. Každý zápas naší skupiny je jak o život. Emoce opět kypí a to že náš mančaft je hádáním pověstný. Výjimkou nebyl ani včerejší match na Meteoru. Bitva se vším všudy až do konce. Snad jen Venca Horáček nás, při vědomí jeho zkušeností a věku ukáznil. Kupodivu nás v emocích soupeř, k vlastní škodě, předčil. Dvě nezvládnuté koncovky, když už bylo téměř vymalováno. Koho pochválit? Od nás celý tým za bojovnost, že to nevzdal i za nepřiznivého stavu. V posledním setu výrazně pomohl střídající Čína, který přitvrdil na útoku, aby bylo zřejmé, s kým má Meteor co do činění. Taky chválím bývalé spoluhráče, kamarády z Hloubětína, kteří nás svojí účastní na zápase morálně podpořili. Pokud budou i ostatní zápasy tak vyrovnané, nabízí se otázka. Chceme vůbec postoupit?
Ivan Kráťa