Jdi na obsah Jdi na menu

zápas M4D 2008/09 - SK Rapid Praha x SK Meteor Praha B

11. 5. 2009

 

Hrajeme v nových trikách s potiskem od triko4u.cz .

Obrazek

 

Informace o mistrovském volejbalovém zápase.

soutěž :  4.třída mužů

skupina : M4D

místo konání : kurt v areálu Na Pražačce, Praha 3

dne : 11.5.2009

domácí : SK Rapid Praha

hosté : SK Meteor Praha B

výsledek : 0:3

  1.set  2.set  3.set  4.set  5.set  sety  body
 SK Meteor Praha B  25  26  26      3  76
 SK Rapid Praha  21  24  24      0  69

sestava domácí : Nekolný, Král, Sommer, Hajžman, Pejsar, Čadek, Pejčoch, Zábrodský, Klauda, Lukáš, Šilhavý 

sestava hosté : Bejšovec, Novák, P.Kopecký, Kupka, Roubíček, Pavlásek, Světlík, Šufajzl

komentář domácích :

komentář hostů :

 

Pár poznámek k včerejšímu zápasu - názor veterána :

Rapid hraje průměr toho, co se ve čtvrté třídě provozuje, téměř nekazí, příjem ujde, balóny prostě přehrají, mají velmi slušné pole zejména proto, že si umějí stoupnout, na útoku nejsou nikterak nebezpeční (v podstatě jen dva smečaři). Začnou být nebezpeční, když se jim dá šance vyhrát jeden set. Tu jsme jim naštěstí nedali. Dali nám tolik práce proto, že totální většinu jejich bodů jsme si uhráli našimi chybami, ponejvíce nevynucenými. V poli se moc nepohnem, takže tam nějaká ta jejich ulejvka či plezmera spadla. Taky jsme toho dost vyházeli na smeči (Filip koncovka třetího setu, i jiní) atˇuž do autu či do saka. Jako velká zbraň na 4.třídu se ukazuje Míra - ty rychlíky, i když jen málokdy vyšly jako pořádná pecka, hrané z té výšky, jsou ve čtvrté třídě v podstatě nebránitelné. A jistě, když tam M. vyskočí, má to smečař na kůlu o dost zjednodušené - samozřejmě - při dostatečně vysoké, nenalepené (tohle záleží na vkusu každého smečaře), ale hlavně k anténě dotažené (že, Saddáme?), náhře. Filip dobře a spolehlivě
servíruje, už druhý či třetí zápas za sebou.Tak takhle jsem to viděl já.

J.Novák

komentář ? .... trápení !!!          

Radek

Ahoj Tondo,
doufam, ze se ti kluci pochlubili, ze jsme vyhrali...ale chvilkama bida...


Hraju s váma teprve druhý zápas, ale trošku mi nesedí, jak se při hře hádá...k soupeři to beru, ale obracet se na rozhodčího by měl stejně za tým pouze kapitán, je div divoucí, že jsme za to nedostali ještě nějakou kartu. A hlavně dokud se nepískne, tak se hraje, je strašně vtipný, když půlka týmů hraje a půlka se hádá....to se fakt nedá popsat. K pohodě při hře moc nepřispívá, když se lidi v týmu osočují, kdo co podělal, ti lidi to ví a sami to chtějí napravit...poznámky nevadí, když jsou s mírou a jistou nadsázkou, ale zejména ostřejší výtky v týmu by padat neměli (naštěstí Kuba je pohodář a ostřejší výtky drží v klidu). Na ostatní to taky nepůsobí moc dobře, přestává se soustředit na hru a začíná se víc kecat.
Jinak k vlastní hře, vždy nám soupeř utekl na začátku, kdy jsme se nemohli dostat do tempa...navíc pole máme vážně dost špatný, sice se to časem zlepšovalo, ale opět jsme pulku zápasu nezvedli nic (výjma jirky, sadáma a snad jednou filipa), útok sel hodně pres me a jirku, na účku ale dobře smečoval i filip. Kuba byl vtipnej, položil vždycky míč, když si u toho zanadával, jinak to slo většinou o pásku. Karel to tam většinou nad tou páskou jen zametal, ale bylo to spíš horším příjmem (zejmena muj bagr je fakt spatny a to nejen u příjmu) a tím stíženou náhrou. Po necelých dvou setech šel jirka dolů (sotva lapal po dechu, protože sadam ho využíval na 100% a Jirka z toho dělal body) a nastoupil Radek. Ten začal na podání a výjma pár chvilkových trápení to skládal i na saku stejně jako v malešicích.
Jinak se nám zejmena diky sadamovy taktice darilo trhat bloky, kdy jsem chodil na utok i jako zadni hrac a presto porad na me blokari skakali a to cele tri sety (tim se sadamovi omlouvam, protoze jsem teto taktice moc neveril). Na druhou stranu to chvilkama vážně byl šílený chaos...
Na závěr musím ale říct, že se mi s váma hraje dobře a volejbal mě s váma baví. Doufám, že Hloubětín zaváhá alespoň jednou a my tak pak budeme mít ještě šanci s postupem něco udělat.

Mirek

No na zápase jsem nebyl takže těžko něco komentovat, ale jisté je že každá výhra 3:0 se cenní a o to víc když dva sety evidentě byly bitva až do konce a oba jsme úspěšně vyhráli.

PS: Ještě ke statistikám (dostupná níže) porazit Rapid v jedné sezóně jak doma tak venku se Mužům B podařilo naposled v sezóně 2000/1, tedy před 8 lety. I to napovídá o tom jak důležité vítězství to bylo. 

Pratonda

Komentář "nováčka"

Na Rapidu jsem /jako nováček Meteoru/byl poprvé.Můj názor:výsledek 3:0 byl zasloužený.Skore v jednotlivých setech bylo chvílemi sice divoké, ale když soupeř ujel o 5 bodů, začali jsme hrát zodpovědně :-) a dotáhli se.V koncovkách jsme si již výsledek pohlídali.Byl to poklidný "přátelský" zápas.

 Karel R.

komentář: hráli jsme na hovno !!

Filip

statistika vzájemných zápasů : ZDE

 

statistika zápasů družstva muži B od roku 2000 : ZDE

fotky :

video : 

 

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Muži B - zápasy 2008/09

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Karel R. - Komentář "nováčka"

12. 5. 2009 14:23

Na Rapidu jsem /jako nováček Meteoru/byl poprvé.Můj názor:výsledek 3:0 byl zasloužený.Skore v jednotlivých setech bylo chvílemi sice divoké, ale když soupeř ujel o 5 bodů, začali jsme hrát zodpovědně :-) a dotáhli se.V koncovkách jsme si již výsledek pohlídali.Byl to poklidný "přátelský" zápas.