Jdi na obsah Jdi na menu

zápas M4D 2008/09 - TJ Junior Praha A x SK Meteor Praha B

17. 9. 2008

 

Hrajeme v nových trikách s potiskem od triko4u.cz .

Obrazek

 

 

Informace o mistrovském volejbalovém zápase.

soutěž :  4.třída mužů

skupina : M4D

místo konání :  hřiště ZŠ Solidarita, Brigádníků 510/35, Praha 10- Staršnice, 10000

dne : 17.9.2008

domácí : TJ Junior Praha A

hosté : SK Meteor Praha B

výsledek : 3:0

  1.set  2.set  3.set  4.set  5.set  sety  body
 SK Meteor Praha B  25  22  25  17  17  3  106
 TJ Junior Praha A  18  25  16  25  15  0  99

sestava domácí : Meloun, Šimek, Pařízek, Bláha, Hnátek, Pipek, Milota, Holenda, Křížek, Václavík

sestava hosté : Bejšovec, Novák, Filipský, Jungmann, P.Kopecký, Gryc, Kroh

komentář domácích :

komentář hostů :

Včera se mělo rozhodnout zda se nám podaří po podzimu zůstat ve hře o postup a hlavně bylo potřeba zlomit kledbu ze zápasu s N.Vysočanama. Nakonec se to podařilo, ale Junior nám ten zápas nehodlal dát zadarmo.

Po zkušenostech z minulého podzima kdy jsme na Junior dorazili kvůli doravním zácpám jen tak tak na začátek zápasu a ten pak samozřejmě prohráli jsme tentokrát vyrazili dříve a tak jsme na místě byli dobrou půl hoďku před zápasem. Z dlouhé chvíle jsme si pak od domácích nechali přeměřit metrem výšku saka, která se nám zdála moc vysoká. Na zápas nás dorazilo 8, ale Vrba dle svého zdravotního stavu usoudil, že radši zůstane pěkně v teplém oblečení za lainou. Takže nás bylo fakticky 7. Po zkušenostech z předchozích zápasů jsme si prohodili posty s Filipem. Já na "účko" a on na "bombu" jak se ukázalo byl to dobrý tah. Hlavně Filipovi se daleko více dařilo. Až mám strach jestli mě na tu smeč ještě někdy pustí :o) . První set jsme začli velmi dobře vycházel nám útok a v poli jsme taky lecos zvedli jen ten příjem by mohl být lepší, ale ve srovnání s tím soupeřovým byl parádní. Takže za dvanáct minut bylo rozhodnuto o výtězi první sady - vyhráli jsme 25:18. Druhý set už tak nadhernej nebyl soupeř táhnul vždy o nějaký ten bod víc a nakonec ho i po bitvě vyhrál za 22 minut 25:22. Jak se později ukázalo byla nám tahle půlka hřiště nějak zakletá. Třetí set opět naše hra, soupeř trápící se z příjmem utočil převážně kůlem a tam měl dva borce, kterým se moc nedařilo jeden obtesával hřiště jak jen to šlo a ten druhý to převážně ulejval až jsme ho přestali i blokovat. Pravda bez bloku to asi třikrát složil, ale z toho kolik měl na to pokusů to byla spíš náhoda. Až si Fidlas neodpustil na jeho adresu poznámku : "Já to tolikrát zkurvit tak snad lezu kanálama" (nepamatuji si asi ten text úplně přesně, ale něco v tom smyslu to bylo). Takže třetí set pro nás 25:16. Čtvrtý set však začal podobně jak ten druhý a i když jsme nehráli špatně a párkrát s tím i pěkně zazvonili (teda hlavně Adam) prohrali jsme 17:25. Bylo už celkem šero a tak bylo potřaba si říct zda se cejtíme to dohrát i za tmy. Protože jsme si i za stavu 2:2 na sety pořád dost na soupeře věřili a hlavně se nám tam už podruhé nechtělo šli jsme do pátého setu. Začátek opět na té "prokleté" straně vyzněl mírně pro soupeře 8:7, ale po změně stran se situace začala měnit v náš prospěch. Drama však mělo být až do samého závěru. V koncovce byly set boly na obou stranách a až třetí se nám podařilo proměnit. Vyhráli jsme těsně, ale zaslouženě 17:15. 

Musím říci, že jsme hráli určitě tak o 100% líp než na těch zpropadených N. Vysočanech. Na útoku se celkem obstojně, až na moji maličkost, prosazovali všichni. A obětavých zákroků v poli bylo tak dost Jirka přidal i dva sprinty pro balón na "vedlejší hřiště" takže jsme právem měli ze hry dobrý pocit. Neměl bych zapomenout ani na Karla, který zápas koučoval a pořád mě stál za zády a vyhrožoval, že jestli to budu kurvit, že mě vystřídá.

Takže úkol jsme si splnili ted ještě v pondělí dovršit podzim doma výhrou s Bohnicema. Ty překvapivě od minulých let se drží na prvních příčkách tak čekáme čím nás překvapí ???                

       (Pratonda)

statistika vzájemných zápasů :

fotky :

video : 

 

Náhledy fotografií ze složky Muži B - zápasy 2008/09

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář