Jdi na obsah Jdi na menu

zápas M4D 2008/09 - TJ Slavoj Hloubětín x SK Meteor Praha B

1. 6. 2009

 

Hrajeme v nových trikách s potiskem od triko4u.cz .

Obrazek

 

Informace o mistrovském volejbalovém zápase.

soutěž :  4.třída mužů

skupina : M4D

místo konání : kurt v areálu TJ Slavoj Hloubětín (vedle fotbalového hřiště)

dne : 1.6.2009

domácí : TJ Slavoj Hloubětín

hosté : SK Meteor Praha B

výsledek : 3:0

  1.set  2.set  3.set  4.set  5.set  sety  body
 SK Meteor Praha B  19  14  17      0  50
 TJ Slavoj Hloubětín  25  25  25      3  75

sestava domácí : Pražák, Kratochvíl, Knopp, Vejdovský, Plzenský, Bobovský, Velek, Moc, Rohel

sestava hosté : Bejšovec, Novák, P.Kopecký, Kupka, Roubíček, Pavlásek, Světlík, Šufajzl

komentář domácích :

Zpátky na zem - postup do 3. třídy se nekoná !!!

Tak včera se mělo v zápase s Hloubětínem rozhodnout zda máme na to postoupit do třetí třídy nebo ne. Hrálo se v Hloubětíně - kurt zde nestojí za moc málo místa kolem takže se nedá skákat servis, hned za lainou už tráva, prakticky už nad kurtem stromy zkrátka oproti našim kurtům nebe a dudy.

Do zápasu jsme vstoupili velmi nervozně. Jirka, který byl nominován po posledním zápase na kouče nasadil do prvního setu Sadáma, Filipa, Míru, Karla, Kubu a mě. Nervozita se odrazila i na příjmu a i Filip jinak výborně přijímající neměl den. Sadáma jsme tak honili po kurtě i mimo něj. Vzhledem k tomu jak nám šel příjem šel většinou útok přes kůl takže si smečaři rozhodně nemohli stěžovat, že nedostanou náhru. Sadám, ale nezapoměl ani na Karla, který si minule stěžoval, že mu nic nedá. Svou příležitost dostal i Míra, ale oproti jindy zoufale malou něž by jsme potřebovali. Soupeř výborně hrál především v obraně. Chlapi si sáhli snad na každý náš útok a většinu zvedli. Za to my jsme v poli dělali hodně chyb takže přestože Hloubětín nejsou žádní velsí bombeři hodně nám toho tam spadlo a nebo jsme to vypudili až na fotbalové hřiště. Vůbec jsem měl pocit že jsme zbytečně moc zmatkovali ostatně já patři mezi ty největší zmatkáře :o). Jirka v průběhu zápasu použil co se dalo takže si zahrál každý, ale nebylo nám to nic platné. Debakl 0:3 se nedal odvrátit. Soupeř vyhrál zaslouženě a překvapivě se ani jak je u Hlobětína zvykem během utkání nepohádal. Prohra nás vrátila zpátky na zem i když asi dost nás si uvědomovalo, že s tím co předvádíme to zřejmě na třetí třídu není, až do tohoto zápasu jsem pořád v sobě živili aspoň malou naději na vítězství. Asi je to, ale dobře že nepostoupíme, třetí třída by pro nás byla asi pěkná sprcha. A kdo ví co bude příští sezónu ???

Do konce soutěže nám ještě zbývá pár zápasů tak doufám, že si všichni v pohodě zahrajem tak, aby nás to bavilo.

Pratonda

komentář hostů :

 

statistika vzájemných zápasů :

 

statistika zápasů družstva muži B od roku 2000 : ZDE

fotky :

video : 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Muži B - zápasy 2008/09

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ivana - nevadí

3. 6. 2009 12:12

Tak to mě kluci mrzí, měli jste na postup, jak vás někdy vidím, není to špatná hra. A Pratondo na turnaji se mnou hraješ jak bůh, tak proč ty "zmatky" při zápase u vás ?? :-) Vím, my máme co říkat, taky teď hrajeme jak ponocný, tak uvidíme dneska. Jo a Hloubětínu teda gratuluji, mám tam kamarády, tak by to bylo ode mě neslušné :-) Hlavně, že se jste se nepohádali Pavle a spol......znám vás :-) Ivana