Jdi na obsah Jdi na menu

zápas Z3B - SK Meteor Praha B x Střešovice B

5. 5. 2008

Informace o mistrovském volejbalovém zápase.

soutěž :  3.třída žen

skupina : Z3B

místo konání : volejbalové kurty SK Meteor Praha, U Meteoru 29/37, Praha 8 - Libeň  

dne : 5.5.2008

domácí : SK Meteor Praha B

hosté : Střešovice B

výsledek : 1:3

  1.set  2.set  3.set  4.set  5.set  sety  body
 SK Meteor Praha B  25  20  18  12    1  75
 Střešovice B  22  25  25  25    3  97

sestava domácí : Beková, Veselá I., Pýchová, Rakovičová, Zelenková, Lužinová, Šáchová, Valkošáková, Veselá B.

sestava hosté : Maxová, Navrátilová, Poláková, Sedláčková, Florianová, Vaculíková

 

Do prvního setu nastoupili domácí v sestavě: Lužinová, Veselá I., Rakovičová, Beková, Pýchová, Šáchová. Po 31 minutách získalo první set po celkem vyrovnaném boji na svoji stranu domácí družstvo. Do druhého setu nastoupili domácí jen s malou změnou, Pýchovou vystřídala Valkošáková. Průběh druhého setu byl také celkem vyrovnaný, tentokrát ho však po 21 minutách získal poměrem 25:20 soupeř. Třetí set se nesl v podobném duchu - opět se nakonec radoval soupeř a set vyhrál 25:18 za 20 minut. Domácí do čtvrtého setu zase vystřídali. Šáchovou nahradila Valkošáková. Střešovice již v tomto setu nepustily domácí tým moc do hry. Nakonec tedy porazili hosté domácí i ve čtvrtém a tím i posledním setu bez velkých problémů 25:12. Set trval 14 minut. Celkem tedy po necelé hodině a půl 3:1 pro Střešovice. Celý zápas pro nedostavení se delegovaného rozhodčího vedl zkušený hráč a kvalifikovaný rozhodčí Z. Míka.

(pratonda)

        

komentář domácích :

......tak nějak jsme protrpěly zápas

No........asi jsme nezačaly dobře, i když první set nebyl špatný. Nějak jsme pobíhaly po hřišti a nevěděly, co která má hrát. Taky tomu odpovídal výsledek. Myslím, že jsme zaslouženě prohrály, soupeřky byly v krizových situacích preciznější, důslednější...... U nás trošku haprovala náhra, i když to je vždy vyvinění smečařů, že bez náhry nepoloží míč. Co dělat ?! Snad se příště více soustředit, nebo lépe vystřídat.........tak příště jo ?!!! doufám.

 

(Ivana Veselá)

komentář hostů :

statistika vzájemných zápasů : 

fotky :

video : 

 

Náhledy fotografií ze složky Ženy B - nezařazené

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ivana Veselá - ......tak nějak jsme protrpěly zápas

7. 5. 2008 21:09

No........asi jsme nezačaly dobře, i když první set nebyl špatný. Nějak jsme pobíhaly po hřišti a nevěděly, co která má hrát. Taky tomu odpovídal výsledek. Myslím, že jsme zaslouženě prohrály, soupeřky byly v krizových situacích preciznější, důslednější.......u nás trošku haprovala náhra, i když, to je vždy vyvinění smečařů, že bez náhry nepoloží míč. Co dělat ?! Snad se příště více soustředit, nebo lépe vystřídat.........tak příště jo ?!!! doufám.