Jdi na obsah Jdi na menu

Libeňská 50ka a Libeňská Hnáta 2010

Přátelé sportu, vína, žen a zpěvu,

ano, je to opět tady,  a to v sobotu 14.8. na Libeňském Meteoru. Rok se s rokem sešel a sportovněspolečenský svátek se blíží v podobě, pořadí již třetího ročníku, legendárního bežkařského závodu na 1 km LIBEŇSKÁ 50ka“ spojeného s nohejbalovým turnajem dvojic „Libeňská Hnáta“.

 

Opět nás čekají dlouhé sjezdy, náročná stoupání a technické úseky. Preparace trati je zajištěna, stejně jako tradiční „ZELENÁ servisní stanoviště. Pro letošní rok budou použity nové vosky JOHN BLACK WAX – Zelený vosk obohacen o bílou kluznou substanci. V příloze zasílám profil trati s mapkou, trať bude do začátku závodu otevřena, a tak můžete ladit formu a cvičit přebíhání ze stopy do stopy, výběh stromečkem, prudké zatáčky a závěrečný finis.


Účast přislíbili opět borci světového formátu: Bjorn Daehlie, Vladimir Smirnoff, Martin Koukal, Lukáš Bauer, John Black a Krakonoš

 

Večer jako vždy k tanci a poslechu zahraje vítěz soutěže Libeň hledá super stár „ŘEZŇOVI ZLOMENÉ HŮLKY BAND, feat. PraTONDA’s FLYING KEYS“.

 

Podrobnější info vám budu postupně zasílat.

 

VIDEO Z MIN.ROČNÍKU:
http://www.youtube.com/watch?v=BdbNsGKAlPU

http://www.youtube.com/watch?v=OYe8pHYtPoE&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=83ruMmN9CDw&feature=related

 

 

Moc všechny opravdu z organizačních důvodů prosím o co možná nedřívější nahlášení se na tu či onu akci, popř. jen večerního festivalu. Předem moc děkuji !!!
Pište na tento email: mlachmann@dmapraha.cz

 

Sportu zdar

Matěj „Ladunka“ Lachmann a SSM (Spolek Slavících Mlátiček – Rezna,PraTonda,Pitchus)

 

PS i letos přislíbili účast borci z mezinárodní scény: Bjorn Daehlie, Vladimir Smirnoff, Martin Koukal, Kateřina Neumannová, John Marvin Black a Krakonoš, tak se snažte :o)!!!

Hlavní sponzor: www.blackhouse.cz (každý, kdo klikne je automaticky přihlášen ke slosování o možnost koupit byt dle svých představ v rámci možností)


 

Přeji příjemný zbytek dne, s pozdravem

Matěj Lachmann

 

Náhledy fotografií ze složky Libeňská Padesátka

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář