Jdi na obsah Jdi na menu

Oslava 50. narozenin Libora Trakala

23. 11. 2008
Oslava 50. narozenin Libora Trakala

Obrazek

 

 

 

 

 

 

ObrazekJedna z hlavních postav meteorské rekreačky Libor Trakal v blízkých dnech oslaví významné životní jubileum a to dovršení padésátého roku života. Při té příležitosti nezapomněl na své přátele a uspořádal pro ně oslavu, která podle mého názoru probíhala nad očekávání.

Jak jinak u volejbalistů akce začala sportem. Tři týmy se utkaly v tělocvičně ZŠ Hovorčovická. Samozřejmě oslavenec se svým týmem mini turnaj vyhrál, ale o tom to stejně nebylo. Většina byla v myšlenkách již na oslavě potom.

 

ObrazekPodmínkou Libora bylo, aby se oslavenci dostavili v dobových kostýmech spadajících do rozmezí let 1860 až 1930, tedy konec Rakouska - Uherska a doba první republiky. Důvodem pro tuto volbu bylo navodit atmosféru doby, kdy se vyráběly Liborovy oblíbená americká kamna, jejichž restaurováním se Libor věnuje řadu let. Po turnaji jsme Obrazekse proto převlékli již do dobových kostýmů a přistaveným veteránem (autobusem z roku 1970) jsme se vydali do restaurace na Meteoru, kde již na nás čekali.  

Restaurace na Meteoru byla nazdobena a nechyběl ani jeden exemplář amerických kamen. Pro všechny bylo přípraveno pohoštění polévkou počínaje a zákusky konče. Byl také připraven hudební doprovod. Tím byl pianista, na kterém bylo jasně znát, že už toho má na ty klávesy dost odehráno a do jeho repertoáru se věsly vypalovačky od Mozarta až po kotlíky. Hudební doprovod nenechal hosty chladnými, takže za chvíli byl parket plný tanečníků.

ObrazekV průběhu věčera došlo i na předání a rozbalení darů, mezi něž patřily i lahve s dobrým pitím, dortem a dokoracemi do bytu. 

Vrcholem večera byla připravená scénka, do které jako hlavního aktéra obsadili tvůrci oslavence. Po komplexním předoperačním vyšetření doktorkami následoval akutní operační zákrok, při kterém Libor zaznamenal, naštěstí pro něj, jen změnu ošacení. Na konci se zpoza plenty vynořila Liborka.  zvukový záznam operace 

Na sklonku akce doplnily Obrazekhudební produkci kytary s tradičními songy.

Akce skončila někdy kolem druhé hodiny ráno. Chtěl bych za všechny zúčastněné Liborovi moc poděkovat za skvělou akci, kterou bych se nebál označit za vrchol sezóny.

PS: Další fotky najdete ve fotogalerii.

 

 

 

 

další fotky od lachtanů ZDE

 

 

Video kankán

 

 

Video tanec

 

Náhledy fotografií ze složky oslava 50. Libora Trakala

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář