Jdi na obsah Jdi na menu

Oslava mužů A u příležitosti dohrátí soutěže 2007/08

18. 6. 2008

ObrazekVčera 18.6. kolem osmé hodiny muži A odehrály svůj poslední zápas a završilo tak soutěžní ročník 2007/08. Opět zopakovali svůj drtivý nástup na 2:0 a opět nakonec zápas tztratili v teibreaku.

Samozřejmě nesměla chybět po zápase oslava. Zasedli jsme venku pod rozhalsem. Řezňa dotáhl Jeníkův Gril (Má ho prý v dlouhodobém pronájmu) a Kolb se ujal grilování, mimichodem, už to asi někdy dělal poněvadž masíčko bylo moc dobrý. Nemusím asi říkat, že se taky něco vypilo. Pro pivo do ObrazekPet flašek se šlo každou chvíli do hospody no a pak ještě Mates vytáhl oblíbenou zelenou a když i ta padla kašík koupil jablíčka. Po chvilce přemlouvání přitáhl Řezňa i kytaru. Pravda moc jí to naladilo, ale to už nikdo moc neřešil. Zaspívali jsme si, někteří i zařvali. Taky jsme v proůběhu večera nezapoměli náležitě zhodnotit exelentní vystoupení našich fotbalistů na ME (Brukner se asi tu noc moc nevyspal). Táhli jsme to až do raních hodin - tipuji tak do dvou. Dokonce se na nás přišli podívat i místní ochránci zákona. Asi měli strach, aby jsme pak trefili Obrazekv té tmě domů (To jsou, ale hodní hoši). 

Teď když tady tohle píšu s bolavou hlavou si říkám, jestli bych včera neudělal líp zůstat doma, ale né dělám si srandu akce byla povedená pokecali jsme maso jsem dostal, pivo mi furt někdo dolejval a nakonec ho i Kašík zaplatil tak co si víc přát. Dík za pozvání Borci !!!

 

Náhledy fotografií ze složky Oslava konce soutěže 2007-08 (Muži A)

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář