Jdi na obsah Jdi na menu

Časté dotazy

20. 9. 2023
  • Mám syna a chci ho přihlásit na volejbal co mám udělat?

Napište na pratonda@email.cz, uveďte jméno syna, jeho rok narození, případně jestli má nějaké volejbalové zkušenosti. Klidně můžete uvést i výšku. Nezapomeňte uvést váš telefon. Nábor probíhá převážně v září, ale přijímáme nováčky i během celého roku a to do všech věkových kategorií. Chlapci trénují 3x týdně pondělí, středa a pátek. Září, duben, květen a červen jsme na kurtech SK Meteor Praha, U Meteoru 29/3, Praha 8. Říjen až duben trénujeme v Sokole Bubeneč, Korunovační 29, Praha 7.

  • Mám dceru a chci jí přihlásit na volejbal co mám udělat?

Napište na meteorvolejbalmladez@gmail.com, uveďte jméno dcery, její rok narození, případně jestli má nějaké volejbalové zkušenosti. Nezapomeňte uvést váš telefon. Klidně můžete uvést i výšku. Nábor probíhá v září. Vzhledem k velkému zájmu a naplněnosti jednotlivých družstev doporučujeme s náborem neváhat a napsat co nejdříve, mimo září, květen a červen nováčky mimo přípravku a minivolejbal přijímáme jen vyjímečně. Dívky trénují 2-3x týdně. Září, duben, květen a červen jsme na kurtech SK Meteor Praha, U Meteoru 29/3, Praha 8. Říjen až duben trénujeme na ZŠ Žernosecká, Sokol Bubeneč, ZŠ Palmovka, ZŠ P.Strozziho.

  • Chci si pronajmout kurt.

Napište na pratonda@email.cz, uveďte v jakém čase, období si kurt chcete pronajmout a nezapomeňte uvést na vás telefonický kontakt. Případně volejte na 604428100.

  • Jaké se platí příspěvky za tréninky mládeže?

informace bude zveřejněna do konce září.