Jdi na obsah Jdi na menu

Ohlédnutí za rokem 2010

28. 12. 2010

Jsme na konci roku a tak je čas bilancovat. Rok 2010 byl především rokem ve znamení velkých úspor. Z důvodů, které vám jsou jistě známy bylo nutné ušetřit každou korunu, to se odrazilo především na tom, že neproběhly některé plánované akce jako např. rekonstrukce dámských WC, vylepšení stavu dětského hřiště a dalších. Úspory se dokly i peněženek některých zaměstnanců a to především správce volejbalového areálu. Vše však nasvědčuje tomu, že by v roce 2011 opět mohlo zkvalitňování sportovního areálu pokračovat.

Co se týká obsazenosti kurtů rozhodně si nemůžeme stěžovat - zájem o naše kurty i v tomto roce nadále rostl i když už né tak jako to bylo v minulých letech. Své "domovské hřiště" zde nalezly další družstva hrající pražské soutěže, ale i zájemci o rekreační sport.

Na kurtech proběhly všechny již zaběhnuté sportovní akce a dokonce i nové, které jak doufám založí novou tradici. O turnaje byl větší zájem než jsme původně čekali a dokonce nám u některých akcí nezbývalo než odmítat přihlašující se týmy. Rád bych zde poděkoval  těm kteří se ujali organizace těchto akcí, ale i jejich pomocníkům.

Co se týká oddílu jako takového od července naše řady rozšířila "mladá krev"  - borci nového družstva mužů D, převážně odchovanci bývalých Kompresorů dnes SK Prosek. Dostali šanci hájit naše barvy  v druhé třídě po té co právo na přihlášení se do této soutěže SK Meteoru přenechal SK Motorlet. Věřím, že nám, "Komprdům" a ani sobě neudělají ostudu a budou další hnací silou našeho oddílu. Družstvo mužů B na jaře dokázalo splnit své předsevzetí a postoupilo do třetí třídy. Posléze dostalo šanci od TJ Spoje dostat se ještě výš což využili takže na podzim nastoupili do soutěže druhé třídy. Přidalo se tak k ostatním družstvům mužů Meteoru, takže SK Meteor Praha má v sočasné době ve druhé třídě tři mančafty. Uvidíme kolik jich v této soutěži zůstane po dohrání všech kol. Nezklamaly ani ženské týmy. Obě družstva odehrála v soutěži 2009/10 svůj standart a do nové soutěže vstoupily velmi nadějně a to především "Ačko", které po půli soutěže vede tabulku nejvyšší pražské soutěže. Držme jim palce ať se jim i nadále daří.

Rok 2010 byl již mým čtvrtým rokem ve funkci předsedy oddílu volejbalu a jsem přesvědčen o tom, že i tento rok byl pro nás rokem úspěšným. Věřím, že tento trend bude i nadále pokračovat. Všem přeji vše nejlepší do nového roku, hodně štěstí, zdraví a splnění všech sportovních předsevzetí.

Martin Kroh - Pratonda     

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář