Jdi na obsah Jdi na menu

zápas M4C 2009/10 - SK Rapid Praha x SK Meteor Praha B

7. 9. 2009

 

Hrajeme v nových trikách s potiskem od triko4u.cz .

Obrazek

 

Informace o mistrovském volejbalovém zápase.

soutěž :  4.třída mužů

skupina : M4C

místo konání : kurt v areálu Na Pražačce, Praha 3

dne : 7.9.2009

domácí : SK Rapid Praha

hosté : SK Meteor Praha B

Obrazek

 

 

 

 

 

 

 

výsledek : 0:3

  1.set  2.set  3.set  4.set  5.set  sety  body
 SK Meteor Praha B  26  25  25      3  76
 SK Rapid Praha  24  23  16      0  

sestava domácí : Nekolný, Král, Sommer, Hajžman, Pejčoch, Šilhavý, Novák 

sestava hosté : P.Kopecký, Kroh, Pavlásek, Světlík, Šufajzl, Navrátil, König, Gryc

komentář domácích :

komentář hostů :

Vítězství na Rapidu !!

Tak máme za sebou další zápas tentokrát na Rapidu. Za soupeře nastoupil náš bývalý hráč Jirka Novák a hned rozdával rady jak na nás i my jsme však chtěli těžit z toho, že nám není Jirka neznámí a příkazy Sadáma zněly jasně všechny podání na sedmnácku. Začátek byl tedy děsný !! Byly jsme studený vyplašený a do toho si svou daň samozřejmě vzali některé změny na hřišti oproti minule Michal šel místo Míry na blok a Radek na smeč místo Honzy. No a na mě zbylo libero :o). Už to snáma vypadalo nahnotě (prohrávali jsem asi o 7 bodů) naštěstí jsme se jakžtakž vzchopili a nakonec ten set v koncovce vyhráli. Druhý set měl podobný průběh od začátku jsme prohrávali Do našich řad vnesly dohady dva sporně zapískané balony. Sadám si neodpustil jak on říká "laškování" se slečnou rozhodčí a my jsme se přestali koncentrovat na hru.  Sadám si bral time za pro nás nelichotivého stavu 3:11. Trošku jsem se opět srovnali a začali zmenšovat manko soupeř pak timoval za stavu 13:9 a pak 16:15. Potom už jsme zas to prokletí zlomili a táhli až do konce za delší konec. Třetí set jsme konečně začali vedením a to hned asi sedm nebo osm nula a to především zásluhou dobře podávajícího Sadáma. Pak se nekonalo žádné velké překvapení a mi to vyhráli. Celkově jsme měl pocit, že nám chybí víc si na hřišti věřit, víc se soustředit a taky trocha té správné drzosti. Z většiny čiší nervózita a ta nám svazuje nohy i ruce a hrajeme pak na 50% což je škoda. S naší výškovou převahou by jsme podobného soupeře měli doslova převálcovat. Celkem dobře zahrál Rado dařilo se mu jak na servisu tak i na bombě. Horší den měl Míra pravda hrál asi poprvé na účku tak ho to trochu poznamenalo a nás zas jeho "exelentní náhry" no jo nahravač z něj asi nebude !!! Na bloku se jakžtakž dařilo ale mohlo by to být i lepší s naší výškou by měli mít všechno na palici. Co se týče servisu no žádná sláva když pominu Rada a Sadáma celkem dost chyb. Celkem nechápu jednu věc Adame i Míro na tréninku to je samej skákanej servis a teď takový zbytečně usmrděný servisy ze země a nic bych za to nedal že z hlediska úspěšnosti to nebyla žádná sláva minimálně si pamatuji Adamův zkažený lehký servis. Když už chcete podávat na jistotu tak se to prostě zkazit nesmí.

PS: Hoší musíme si prostě víc věřit a nebát se do toho praštit lobovat a podávat lehký servisy budete v padesáti, ale teď by jste měli být na vrcholu svých sil tak to musíte prodat.

Pratonda         

 

statistika vzájemných zápasů : ZDE

 

statistika zápasů družstva muži B od roku 2000 : ZDE

fotky :

Obrazek

 

Obrazek

 

 

video : 

 

Náhledy fotografií ze složky Muži B - zápasy 2009/10

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Rado - hadky

10. 9. 2009 18:50

Co sa tyka mirovej hry na ucku, tak si myslim ze to bolo dobre, nato ze tam hral prvy krat.Hlavne co trapilo aj mna boli tie zbytocne hadky o kazdu spornu loptu, nielen so superom ale aj s rozhodcom. Je to uplne zbytocne, mame nato aby sme vyhrali aj bez tychto hadok.zbytocne nas to vyladi z hry a potom sa nam nedari.uplne suhlasim s mirom, ze to zbytocne hadanie nam zvezuje ruky. O zapase s Hostivarom ani nehovorim, ked spoluhraci si navzajom nadavaju, to nema s kolektivnym sportom nic spolocne. Ked sa nedari tak treba povzbudit a nie zjebat. Dufam ze sa taky zapas uz nezopakuje. Myslim ze mame kader aby sme tuto sutaz s prehladom vyhrali(aspon podla tych superov co som zatial videl hrat). Tak skusme to nabuduce bez tychto neprijemnosti a urcite to pojde lepsie. Ked niekto pokazy loptu tak sme stratili bod vsetci, nie len ten jedinec co to pokazy. Sme team a spolu vyhravame a aj spolu prehravame.Volejbal je kolektivny sport a jeden bez druheho to hrat nemozeme. Len tolko. Verim ze v pondelok to bude lepsie a vyhrame...Hlavu hore aj prehravat treba vediet

Miro - vitezstvi, ale s hlavama dolu

8. 9. 2009 21:49

Ze svyho pohledu par postrehu.Hral jsem poprve učko, trosku me to vydesilo,pac o mych nahrach muze kazdy povidat,ale po rozsmecovani,kdy jsem daval jednu trojku za druhou jsem byl i zvedavy,zda to pujde.Z meho postu muzu rict jen tolik, ze nahry na trojku vyjma jednoho pritazeneho balonu na sako byly dobre,ale mnohdy jsem se bal skakat,pac v hristi na to jeste proste nemame.Nutnost obihat hrace,sledovat nejblizsi spoluhrace,abychom si neskakali na hrby mi nedavalo tolik klidu se soustredit na vlastni utok.A kdyz uz bylo vse ok, tak jsem proste bud zaspal nebo to letelo do pr...Tak to z postu ucka. Z pozice vaseho spoluprace mi vadi ty hadky,ktere nas stoji zbytecne body,ne par bodu,ale snuru bodu,ktera v pripade lepsiho tymu by urcite vedla k prohranemu setu.Mame na vyhru,kterou si uhrajeme a ne uhadame.Navic ta nalada se pak vali na kurte jako smrad.Pojdme prosim hrat,vzdyt v te ctyrce je max jeden tym,s kterym muzeme bojovat,jinak by to melo byt snadne.Jinak se mi moc libila hra Rada,jsem rad,ze Tonda vytrval a vyskemral od slovenskeho svazu svoleni.A co se tyce bloku,tak bych nebyl skepticky,pac co se dalo, tak to jak Michal, Rado nebo ja skopli na zem.S vyskovou prevahou 20 cm je proste nekdy tezke ty ruce nizko nad pasku bezchybne poskladat.