Jdi na obsah Jdi na menu

Libeňská 50ka a Libeňská hnáta

15. 8. 2009

Skol sportovcíííííí,

 

rok se s rokem sešel a blíží se další ročník již legendárního bežkařského závodu na 1 km „LIBEŇSKÁ 50ka“. I tentokrát bude tento unikátní sportovní svátek spojený s nohejbalovým turnajem dvojic „LIBEŇSKÁ HNÁTA“.Termín letos připadá na SOBOTU 15.8.

 

Pevně věřím, že letos nám bude počasí přát více něž loni. Můžete se totiž těšit na inovovanou trať, dlouhé sjezdy, náročná stoupání a technické úseky. Trať bude řádně vypreparována a připravena, včetně občerstvovacích „zelených“ stanovišť a servisních stanů. Novinkou budou také startovací automatické čipy. Návoz dostatečného množství sněhu nám nepřislíbil nikdo menší než samotná Kačka Neumannová !!! Večer jako vždy k tanci a poslechu zahraje vítěz soutěže Libeň hledá superstar „ŘEZŇOVI ZLOMENÉ HŮLKY BAND, feat. PraTONDA’s FLYING KEYS“. Shodou okolností oba hlavní protagonisté oslaví pri této akci své narozeniny, stejne jako meteorska legenda Pitchus.

 

Podrobnější info vám budu postupně zasílat. Zatím si tedy rezervujte prosím termín, pečlivě trénujte, laďte formu, obstarejte si veškeré vybavení (běžky, boty, hole), promyslete si se svým trenérem taktiku a se servismanem připravte tu správnou mázu a technickou kvalitu vašich ski a další techniky....

foto z minulého ročníku ZDE

 

z organizačních důvodů moc prosím o REGISTRACI – STAČÍ ZASLAT EMAIL NA mlachmann@dmapraha.cz (seznam budu průběžně aktualizovat)

 


Matěj „Ladunka“ Lachmann a SSM (Spolek Slavících Mlátiček – Rezna, PraTonda, Pitchus)

 

 

 

PS: i letos přislíbili účast borci z mezinárodní scény: Bjorn Daehlie, Vladimir Smirnoff, Martin Koukal, Kateřina Neumannová, John Marvin Black a Krakonoš, tak se snažte :o)!!!

 

Náhledy fotografií ze složky Libeňská Padesátka

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář